фото: , УикипедияОбама изказваше подкрепа за Байдън от самото начало на

...
фото: , УикипедияОбама изказваше подкрепа за Байдън от самото начало на
Коментари Харесай

Обама: В момента сме много разделени, със сигурност повече, отколкото преди

фото: , Уикипедия

Обама изказваше поддръжка за Байдън през цялото време на акцията. Ето какво споделя той в този момент:

Съединени американски щати са изправени пред голямата задача да трансформират културата на " луди теории на конспирацията ", които изостриха разделянето в страната, споделя Барак Обама пред Би Би Си.

В изявление за Би Би Си някогашният президент споделя, че Съединени американски щати са по-силно разграничени, в сравнение с даже преди четири години, когато Доналд Тръмп завоюва президентския пост.

Обама допуска, че  успеха на Джо Байдън на изборите през 2020 година в Съединени американски щати е единствено началото на поправянето на тези разделения, добавя БНР.

" Но ще са нужни повече от едни извоювани избори, с цел да се извърнат тези трендове ", споделя той.

Справянето с поляризацията на нацията, твърди той, не може да бъде оставено единствено на решенията на политиците, само че също по този начин изисква както структурни промени, по този начин и хора, които се вслушват между тях, с цел да има договаряне на „ общ набор от обстоятелства “, преди да се спори какво да се направи отсега нататък.

Въпреки това  той съобщи, че вижда " огромна вяра " в " усъвършенстваните " настройки на идващото потомство , призовавайки младежите да " култивират този внимателен оптимизъм, че светът може да се промени " и " да бъдат част от тази смяна ".

Как се подхранва разделянето в Америка?

„ Гневът и негодуванието сред селските и градските региони на Америка, по въпросите на имиграцията,  несправедливости като неравенството и „ типовете луди теории на конспирацията  - това, което някои назовават „ раздробяване на истината “ се усилват от някои американски медии и се „ турбулират от обществените медии “, сподели Барак Обама в изявление с историка Дейвид Олусога пред Би Би Си.

" В момента сме доста разграничени, сигурно повече, в сравнение с преди, когато се кандидатирах за първи път през 2007 година и завоювах президентския пост през 2008 година ", споделя някогашният президент.

Той допуска, че това отчасти  се дължи на готовността на Тръмп да " раздели страната на фенклубове, тъй като това беше добре за неговата политика ".

Нещо друго, асъдействало извънредно доста за казуса, споделя президентът Обама, е разпространяването на дезинформация онлайн, където „ обстоятелствата нямат значение “.

„ Има милиони хора, които се причислиха към концепцията, че Джо Байдън е социалист, които се причислиха към концепцията, че Хилари Клинтън е била част от злобен скрит план, взел участие в педофилски кръгове “, показа той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР